Καλώς ήλθατε στο Πυθαγόρειο Ημικύκλιο.
Το Ημικύκλιο ήταν η πρώτη στον κόσμο Φιλοσοφική Σχολή που ίδρυσε ο Μέγας Διδάσκαλος Πυθαγόρας στην Σάμο. Αποκλειστικό παγκοσμίως δικαίωμα στην συνέχεια της Σχολής και της επωνυμίας αυτής έχουμε εμείς, Άνδρες Σάμιοι αυθεντικοί συνεχιστές των διδαγμάτων και γενικότερα της Φιλοσοφίας του Φωσφόρου Πυθαγόρα του Σάμιου.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκινητικές στιγμές

Συγκινητικές στιγμές βίωσαν οι Πυθαγόρειοι του Ημικυκλίου με την μεγάλη αντιπροσωπία νεοπυθαγόρειων που κατέφθασε από την κάτω Ιταλία στο Καρλόβασι της Σάμου.

Λάβαμε ένα μεγάλο μήνυμα.

Ένα πραγματικά μεγάλο και ελπιδοφόρο μήνυμα ότι ο Πυθαγορισμός συνεχίζει να παραμένει αναλλοίωτος εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Ένα μήνυμα ότι σαφέστατα ο Πυθαγορισμός είναι παγκόσμιος, με έδρα βεβαίως την γενέτειρα του Μεγάλου Διδασκάλου Πυθαγόρα, την Σάμο.

Είναι πλέον αναμφισβήτητο ότι το διεθνές κέντρο του Πυθαγορισμού είναι το Ημικύκλιον, η Πυθαγόρεια Αδελφότητα Σαμίων Ανδρών, με έδρα την Σάμο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αδελφούς Πυθαγόρειους και στους συμμετέχοντες της συνάντησης καθώς και στους αγαπητούς μας φίλους και αναγνώστες.

 

Εκ του ΗΜΙΚΥΚΛΙΟΥ.